Saturday 20 December 2008

Idiot

Ja dagenjag har sovit till typ 12, gick upp och typ åt frukost, usch jag hatar frukost, då kom oxå Lars-göran och kerstin som skulle hämta Cola och Tarrak eftersom dem ska ta med dem upp till Grövelsjön och åka skidor, dagen har varit bra tills nu..
Jag smsade som vanligt md syster. och helt plötsligt kallar hon mig idiot och säger åt mig att dra åt helvete. Det var verkligen ett slag i magen. Syster, jag har fan varit där för dig när allt varit skit, även om jag inte mått bra, och vet du varför?
jo för att du betyder mest för mig vet du det?. Asså jag har inga ord på hur jävla ledsen jag är , och arg desutom. du var den sista jag trodde skulle be mig dra åt helvete.
Asså det känns som om jag kännt dig i flera år, när det inte ens gått ett år ännu... Men nu vet jag inte hur det är. Jag vet inte ens om jag förlåter dig om du kommer tillbaka, om du börjar prata med mig, för det där sårade mig skit mkt. Jag tål mycket syster, men verkligen inte det där. det funkar inte när en person som betyder skit mycket för en ber en att dra åt helvete, då funkar inget. allt bara skiter sig.
Lillasyster, jag vet inte vad jag ska säga till dig, just nu är jag bara arg och ledsen på dig, jag orkar inte med att du ska börja kalla mig idiot och be mig dra åt helvete, säg som det är istället, jag betyde aldrig ett skit för dig, eller hur?
varför inte bara säga som det är, elle jag kankse ska läsa mellan raderna, mhm jag betyder inte ett skit, systerskapet betyde inget för dig eller hur?
Till stjärnorna kommer jag ändå, med eller utan dig, det vet jag. För där finns Sanne... Som tur är läser typ inga min blogg, så jag kan skriva vad jag vill